Marga Tieken

Marga Tieken

Crossing the lines was het thema van TEDxAlmere 2016.

Voor mij was de weg vanaf de ticketverkoop los ging tot nu, the day after, echt één geheel van Crossing the lines!

Fotograaf Sylva Huisman en ik werken samen aan de pleegzorgcampagne in Almere. Een droombaan: een samenwerking vol passie, enthousiasme, kennis delen en geloven dat 1 en 1 minimaal 3 is. Zij is actief bij TEDxAlmere en dacht dat ik wel kon bloggen. Ik had daar nog nooit over nagedacht en zei JA.

Shonda Rhimes had in Vancouver 2016 een talk waarin ze vertelde wat er gebeurde toen ze op veel zaken ja zei. Ik had besloten ja te zeggen tegen nieuwe dingen die leuk lijken en van iemand komt die ik vertrouw. Vandaar dat ik ja zei toen Sylvia mij benaderde.

Mijn bijzondere TEDxAlmere reis was begonnen met een ja. Alles wat erop volgde was een vervolg op die ene ja. Ik begon te bloggen, mocht Linda Graanoogst, licentiehouder van TEDxAlmere interviewen, moest op de foto en werd last minute opgenomen in een geweldig TEDxAlmere-team van wie ik de meeste pas 10 juni voor het eerst zag.

Een team van mooie, gedreven mensen die al sinds september 2015 werkten aan deze ene middag. Een middag om zeven sprekers te laten stralen met hun persoonlijke verhaal. Linda Graanoogst vertelde mij eerder al: “Het gaat niet om mij.” Ik mocht die ene zin in uitgevoerd zien worden door een heel team. Een van de teamleden vond dat ieder radertje van belang is om een goed event neer te zetten. Een ander noemde TEDxAlmere ‘een kans om te groeien’.

Ik mocht een klein radertje zijn en leren bloggen. Ik mocht groeien én ik heb prachtige mensen leren kennen.

TEDxAlmere was voor mij een event waar mijn wereld mooier en beter door is geworden.

I crossed a line and I loved it!

Marga

 

 

Share This