tedx-pre-event-mensenTEDxAlmere-team organiseert pre-event ‘Over de streep’

ALMERE – Het team van TEDxAlmere houdt zondag 22 mei een speciaal pre-event om aandacht te vragen voor TEDxAlmere 2016, met het thema ‘Crossing the lines’.

Het pre-event is een variant van het bekende TV-programma ‘Over de Streep-live’ waarbij trainer en teamlid van TEDxAlmere Monique Grant, het winkelende publiek vlak voor de nieuwe bibliotheek op een laagdrempelige manier kennis met elkaar laat maken. Grant: “We dagen aan de hand van vragen – die variëren van luchtig tot een tikkeltje uitdagend – deelnemers uit om letterlijk en figuurlijk over de streep te stappen en de dialoog met elkaar aan te gaan.”

over-de-streep-tedx“Leer mede-inwoners kennen”
Het pre-event vindt plaats op het Stadhuisplein voor de nieuwe bibliotheek. “Iedereen is van harte welkom om tussen 13.00 uur en 15.00 uur gratis deel te nemen aan deze unieke kans om niet alleen zichzelf, maar ook mede-inwoners op een nieuwe manier te leren kennen.” TEDxAlmere is een inspiratie-event waarbij sprekers en culturele spelers op 10 juni op het podium van de theaterzaal in de nieuwe bibliotheek staan.

Voor meer informatie: www.tedxalmere.com.

Noot voor de redactie/niet voor publicatie:

Voor meer informatie over dit pre-event, kunt u contact opnemen met Monique Grant, via info@transcendus.nl of via 06-31778319

Om meer te weten te komen over TEDxAlmere kunt u mailen naar licentiehouder@tedxalmere.com, Linda Graanoogst.

Share This