Wim Belt

Ooit werkte Wim Belt 80 uur per week als manager van een grote financiële organisatie, maar in de nasleep van 9/11 raakte hij zijn baan kwijt. Dat werd een keerpunt in zijn leven. Hij besloot namelijk het heft in eigen handen te nemen en richtte zijn eerste eigen bedrijf op. Veertien maanden later had hij zijn eerste miljoen op zak en sindsdien is het hem alleen maar meer voor de wind gegaan. In zijn TED talk doet Wim Belt het geheim van zijn succes uit de doeken.

“Vorig jaar werd ik gevraagd om mee te doen aan TED, maar toen was ik op zakenreis. Dit jaar wil ik echter graag van de gelegenheid gebruik maken om alles te vertellen over mijn grote passie: the quantum model of reality.

Iedereen denkt dat je voor je geld moet werken, maar dat is een misverstand. Geld moet voor jou werken! In mijn TED talk zal ik uitleggen dat iedereen slechts een tiny BIG change verwijderd is van een fortuin. Dankzij de oneindige potentie van het universum zijn alle voorwaarden aanwezig om miljonair te worden. Je moet alleen de mogelijkheden zien. Als je de kunst eenmaal te pakken hebt, komt de rest vanzelf. Het draait het allemaal om perceptie en bewustwording.

Met mijn TED talk hoop ik mensen aan het denken te zetten. De meeste mensen leven op de automatische piloot. Dat is zonde, want onze potentie is net zo groot als het universum: onbegrensd!”

Wim Belt (1956) is vader van drie zoons en ondernemer in hart en nieren. Hij richt zijn voornamelijk op investeringen en bezit verschillende ondernemingen op het gebied internetmarketing, business development. Hij geeft geregeld lezingen over zijn visie op de wereld en het ondernemerschap. Hierin vertelt hij o.a. over het belang van financiële onafhankelijkheid en hoe je dat kunt bereiken.

Share This