Yasmin Andrade

Yasmin Andrade wil onvoorwaardelijke liefde ervaren. Yasmin laat je de mogelijkheden zien om verbindingen te leggen tussen lichaam en geest. De diverse aspecten van ons eigen ZIJN, en van alles om ons heen zodat er eenheid ontstaat en dat niets onmogelijk is. Je kunt het zien, horen en pas echt ervaren tijdens het evenement van  #TEDxAlmere. Kom en stel je open om dit mee te maken.

“Live your dreams instead of dreaming your life.

Dare to take a good look to see through your thoughts, my appearance, behaviour to see ME.”

#‎crossingthelines

Yasmin Andrade, geboren te Rotterdam in 1973, is een veelzijdige persoonlijkheid die ‘altijd alles leuk’ vindt om te doen en ‘alles wil ontdekken en doen’.

Ze houdt van muziek en dans waarbij ze de focus legt op haar zang- & danscarrière.

Als alleenstaande moeder besloot ze om rechten en pedagogische wetenschappen te studeren. Verder heeft zij zich ontwikkeld op spiritueel vlak en begon een eigen praktijk in (spirituele) coaching.

In 2013 werd haar goede vriend en choreograaf ernstig ziek. Zijn wens was dat zij z’n levenswerk voort zou zetten, een dance-company. Nu combineert zij alle facetten, aspecten van haar  “ZIJN” en “KUNNEN” met elkaar en brengt ze mensen – man, vrouw, jong en oud –  met elkaar en zichzelf in verbinding via zang, dans en coaching. Ze laat eenieder in zijn of haar eigen ritme, zodat iedereen gezamenlijk een orkest van het “ZIJN” beleven.


Met dank aan de Clipjesfabriek.
Share This