Randall van Poelvoorde

Randall van Poelvoorde ziet dat technologie exponentieel groeit. Daarbij komt de vraag naar boven of we deze groei als mens wel of niet kunnen beïnvloeden. Hij is ervan overtuigd dat we wel moeten, omdat het anders onvoorspelbaar wordt. Op het podium van #TEDxAlmere neemt Randall van Poelvoorde ons mee in de wondere wereld van de technologie. Hij laat ons de diversiteit van de technologie in ons dagelijkse leven zien en neemt ons mee naar een (on)voorspelbare toekomst. Wil jij weten wat ons staat te wachten?

“Alleen door de mensen centraal te zetten bij het maken van technologie zorgen we voor een wereld waarin robots met mensen samen kunnen leven.”

#‎crossingthelines

Randall van Poelvoorde, geboren te Beek in 1970, komt uit een nest van ingenieurs en ondernemers. Zijn bedrijfskundige opleiding, managementervaring in een zeer succesvolle disruptieve start-up en zijn jarenlange ondernemerschap geven hem een sterk fundament.

Zijn energie en enthousiasme is overweldigend.

Randall houdt zich bezig en spreekt (als keynote speaker) over de enorm snelle ontwikkelingen in de technologie en de impact die dit heeft op ons als consument en het bedrijfsleven.

Randalls specialisatie op het gebied van financiën, gezondheidszorg en energie geeft hem de mogelijkheid om vele verbanden te zien.

Randall is als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit waar hij executive MBA managers en/of ondernemers inspireert om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten.


Met dank aan de Clipjesfabriek.
Share This