Mekhitar Ghazaryan

Mekhitar Ghazaryan is een persoonlijkheid die mensen wil laten voelen wat hij voelt door de muziek. Hij laat mensen meevaren op de golven van muzikale geluiden zodat zij ook merken dat muziek gelukkig maakt. Wist jij dat muziek je meer kan brengen dan alleen maar wat geluid? Beleef het nu en neem het mee na afloop van het evenement.

“Muziek maakt gelukkig.”

 TEDxAlmere!‪#‎crossingthelines

Ghazaryan Mekhitar “Muziek is de taal van ieders gevoel”

Ghazaryan Mekhitar studeert piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, en krijgt les van docent Ellen Corver. De student kwam 5,5 jaar geleden uit Armenië naar Nederland. En vanaf dat moment (her)ontdekten mensen zijn talent. Veelvuldig heeft hij het publiek verrast met zijn prachtige pianospel.

Zijn ervaring is dat muziek overal te horen is; zelfs in de stilte, de wind, de vogels en het water. Zijn favoriete componist is Bach. Naast de muziek van andere componisten geniet hij van de technieken die hij op zijn beurt ontwikkelt doordat hij met hun noten bezig is.

Zijn motivatie is de muziek zelf. “Want klanken kunnen mijn gevoelens vertalen”, zegt Ghazaryan Mekhitar. “En muziek biedt eindeloos veel mogelijkheden.” Voor hem ligt de uitdaging om het zo treffend mogelijk te laten klinken. Zijn doel? “Mensen laten ervaren dat muziek de taal is van hun eigen gevoel.”


Met dank aan de Clipjesfabriek.
Share This