ALMERE – Choreograaf Nicholas ‘Shaker’ Singer ‘schudt de boel op’ tijdens TEDxAlmere in het Alnovum op donderdag 10 april aanstaande. ‘Reinvent’ ofwel ‘opnieuw uitvinden of herontdekken’ staat die dag centraal tijdens de tweede TEDxAlmere in het Alnovum aan de PJ Oudweg 1 in Almere Stad. Licentiehouder Hans Ruinemans verheugt zich al op dit inspiratie-evenement.

TED.com is ontstaan in Amerika met als missie: ‘ideeën die het waard zijn om te delen’. Tijdens dit evenement houden interessante sprekers korte, inspirerende presentaties. Almeerse inwoners kunnen op donderdag 10 april opnieuw genieten van diverse TEDtalks. ‘Brain expert’ Gerard Hellwig, ‘corporate antropoloog’ en tevens beste trainer van het jaar 2013/2014 Jitske Kramer én de pionier uit het Kromslootpark Barbara Meyer zu Altenschildesche geven deelnemers hun visie op het thema ‘Reinvent’. Ruinemans licht toe: “Zij maken ons deelgenoot van hun unieke zoektocht naar een oplossing. Stuk voor stuk zijn het erg bijzondere verhalen.”

Shaker 
Naast deze voordrachten maakt TEDxAlmere ook de vloer vrij voor Nicholas ‘Shaker’ Singer uit Almere. Met zijn 28 jaar is hij choreograaf voor onder andere Avro Junior Dance en So You Think You Can Dance. Ruinemans glimlachend: “We vinden het een eer dat hij over de oorsprong van zijn passie, dansen, komt spreken. En het zal niet bij spreken alleen blijven…”
Uiteraard kunnen deelnemers tijdens TEDxAlmere op 10 april – naast de nodige inspiratie – nieuwe en waardevolle contacten opdoen.

Bekijk dit artikel op DichtBij.nl »

Share This