“Thema ‘Reinvent’ is mij op het lijf geschreven”

BN’er Angela Esajas presenteert TEDxAlmere in het Alnovum

ALMERE – Bekende Nederlander Angela Esajas presenteert TEDxAlmere op donderdag 10 april aanstaande in het Alnovum. “Het thema ‘Reinvent’ is mij op het lijf geschreven.”

Angela Esajas draagt TEDxAlmere een warm hart toe: “Ik ben heel blij dat ik dit inspiratievolle event mag presenteren. Bovendien is het thema ‘reinvent’, herontdekken, mij op het lijf geschreven.” De enthousiaste presentatrice heeft zichzelf opnieuw moeten uitvinden. “Van kinds af aan wilde ik op het podium staan, in de schijnwerpers. Theater en televisie, dat moest het zijn.” Maar ze werd ziek en moest haar idealen bijstellen, herontdekken hoe zij haar kwaliteiten in kon zetten. “Nu motiveer ik leerlingen, en elke dag met plezier. Anderen inspireren is mijn passie.” Esajas woont vanaf haar 8ste in Almere, studeerde aan Windesheim Flevoland en presenteerde diverse tv-programma’s voor de TROS. “Ik ben trots op Almere. We wonen in een heerlijke stad!”

Aanstekelijk enthousiasme
‘Reinvent’ ofwel ‘opnieuw uitvinden of herontdekken’ staat donderdag 10 april aanstaande centraal tijdens de tweede TEDxAlmere in het Alnovum. Op www.tedxalmere.com is het programma met sprekers te zien. Licentiehouder Hans Ruinemans: “Het is een eer om haar als presentatrice te hebben. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.”
Almeerse inwoners zijn van harte uitgenodigd om 10 april in het Alnovum te genieten van inspirerende speeches. Aanmelden mét motivatie kan via: elma@tedxalmere.com o.v.v. ‘TEDxAlmere: Reinvent’. De toegangskaarten zijn gratis. Het event is van 13.30 uur tot 18.00 uur.

Over TED
TED.com is ontstaan in Amerika met als missie: ‘ideeën die het waard zijn om te delen’. Tijdens dit evenement houden interessante sprekers korte, inspirerende presentaties. Diverse TEDtalks staan op het programma: ‘Brain expert’ Gerard Hellwig, ‘corporate antropoloog’ en tevens beste trainer van het jaar 2013/2014 Jitske Kramer én de pionier uit het Kromslootpark Barbara Meyer zu Altenschildesche delen hun ideeën over ‘reinvent’ met het publiek. ‘Reinvent’.

Voor meer informatie: neem contact op met de licentiehouder voor TEDxAlmere, Hans Ruinemans: 06-54696045 of mail naar hans@tedxalmere.com.

(Foto door: Sylvia Huisman)

Bekijk dit artikel op DichtBij.nl »

Share This