ALMERE – Het inspiratie-event TEDxAlmere vindt op vrijdagmiddag 10 juni 2016 plaats in de nieuwe bibliotheek. Licentiehouder Linda Graanoogst is enthousiast over de sprekers en de locatie, die in het teken staan van het thema ‘Crossing the lines’.

“TEDxAlmere verbindt mensen met nieuwe en inspirerende ideeën”, zegt licentiehouder Linda Graanoogst. “En onze sprekers nemen op 10 juni aanstaande het publiek mee in het thema ‘Crossing the lines’. De nieuwe bibliotheek is bij uitstek geschikt als locatie, juist omdat veel verschillende mensen hier samenkomen om geïnspireerd te raken.”

Chris Wiersma, directeur van de nieuwe bibliotheek reageert: “Fantastisch dat TEDx ook naar Almere komt. En helemaal fantastisch dat het in de bibliotheek plaatsvindt. Ik verheug me er zeer op.”

Binding met Almere

Het thema voor deze TEDxAlmere is Crossing the Lines. De licentiehouder licht toe: “Crossing the lines gaat over verbinden, durven, ontwikkeling en omdenken. En over verder kunnen kijken, over grenzen durven kijken. De sprekers vertellen op geheel eigen wijze hoe zij op hun manier hun grenzen hebben verlegd.” Alle sprekers hebben hun eigen binding met de stad Almere, doordat ze hier wonen, werken of op een andere manier een bijdrage leveren aan new town Almere. Graanoogst: “Met hun verhaal dagen zij ons publiek op 10 juni uit om hun eigen grenzen te verleggen…” De verkoop van de tickets begint binnenkort. Voor meer informatie: www.tedxalmere.com.

Fotobijschrift:

Licentiehouder van TEDxAlmere, Linda Graanoogst en de directeur van de nieuwe bibliotheek Chris Wiersma verheugen zich op TEDxAlmere, vrijdag 10 juni aanstaande. (Foto: Clickflash.nl)

Share This