Deze week publiceerde Almere Deze week een leuk artikel over onze eerste spreker; Mo Hersi. Je leest het hieronder.

Eerste spreker TEDxAlmere 2017 bekend
Mo Hersi “Ik laat bij TEDx mijn meer serieuze kant zien”

ALMERE – Het inspirerende sprekersevent TEDxAlmere wordt dit jaar op zaterdagmiddag 4 november gehouden in De Voetnoot en heeft als thema ‘Tiny Big Change’.  Vijf sprekers zullen hierop hun visie geven. De eerste spreker is geen onbekende in Almere. Het is Mo Hersi, stand-up comedian en zelfverklaard ambassadeur van onze stad.

Mo Hersi is al bekend bij TEDxAlmere, omdat hij in het kader het ‘Tiny Big Change’ thema, door de stad reisde om free hugs uit te delen. In zijn TED-talk van 4 november laat hij zich van een meer serieuze kant zien. In zijn verhaal staat verbintenis centraal. Mo kijkt uit naar 4 november: “Ik ben een enorme fan van TED en heb tientallen talks gezien. Voor mij is het de ultieme droom om zelf een TED talk te mogen houden. En dat nog wel in mijn eigen Almere, de mooiste stad van de wereld.”

De overige vier sprekers maakt de organisatie van TEDxAlmere in de loop van de komende weken bekend. Licentiehouder Linda Graanoogst: “Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd zijn om een groep zeer interessante sprekers bijeen te brengen. Vier van de vijf sprekers komen uit onze stad. De woonplaats is geen hard selectiecriterium voor sprekers, maar er zijn in Almere veel mensen actief bezig met innovatie en nieuwe initiatieven. Dat maakt het ook tot een ideale stad om een evenement als TEDx te organiseren.”

Kaarten zijn nu nog via de website te bestellen en via Eventbrite.nl.

Share This