MASTERCLASS TED-waardig presenteren (uitverkocht)

Is het jouw droom om een TED talk te geven en in de voetsporen te treden van grote inspiratoren als Tony Robbins en Steve Jobs? Vind je het tegelijkertijd ontzettend spannend en heb je geen idee hoe je een TED-waardige presentatie geeft?

Besef dan dat ook jij een killer presentatie kunt geven! Speciaal voor jou, en andere gelijkgestemden hebben Julia Bless (trainer /theaterregisseur) en Rudy Veraar (NLP/Communicatie trainer) de masterclass TED-waardig presenteren ontwikkeld.

Tijdens deze masterclass wordt er aandacht besteed aan:

  • De essentie van je verhaal (kernboodschap) ontdekken en overbrengen
  • Een verhaal vertellen met passie
  • Connectie maken en behouden met je publiek
  • Valkuilen
  • Inzetten van aandachtstrekkers
  • Mentale voorbereiding

“Trainer worden was voor mij onontkoombaar. Hoe je als regisseur doordringt tot de kern van een stuk, zo ben ik als trainer altijd op zoek naar de kern van het probleem.” Julia Bless

Na deze intensieve workshop heb je inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om een inspirerende presentatie te geven die mensen zal bijblijven.

Je kent de belangrijkste ingrediënten van een TED Talk zodat je ze zelf kunt toepassen en je hebt individuele feedback gekregen op je presentatievaardigheiden.

“Het is voor mij belangrijk om continue nieuwe kennis en ervaringen op te doen en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Zodat ik anderen naar een nog hoger niveau kan tillen.” Rudy Veraar

Wil jij leren hoe je een inspirerende en overtuigende presentatie geeft? Staat het geven van een TED talk op jouw bucketlist? Kijk je regelmatig naar TED talks en ben je nieuwsgierig hoe deze inspirerende presentaties tot stand komen? Ja?! Dan ben je bij deze masterclass op de juiste plek.

Praktische informatie:

Datum: 28 november 2017. 19.00 – 22.00
Theatergroep Suburbia
Stadhuisplein 2
Almere

Deelnemen

Deze Masterclass is uitverkocht. Deelname is niet meer mogelijk.

Wil je op de hoogte gehouden worden over toekomstige Masterclasses? Neem dan contact op met Rudy Veraar via https://www.ruvesteps.nl/

Meer informatie over de trainers:

Over Julia Bless

Julia is trainer communcatievaardigheden, presentatievaardigheden en authentiek leiderschap. Daarnaast is zij facilitator Creatief Denken. Daarmee helpt ze organisaties met het ontwikkelen van nieuwe ideëen en producten. Naast haar werk bij Suburbia in Bedrijf is ze als docent ‘Training Management Skills’ verbonden aan Hotelschool The Hague. Julia volgde haar trainersopleiding aan de Academie voor Innovatief Trainen en aan B.E.E.R Collewijn/Mulder opleiding.

Naast haar werk als trainer en theaterregisseur, werkt zij tevens als docent drama voor Codarts Hogeschool voor de Kunsten, Fontys Hogeschool voor de Kunsten en de Frank Sanders Academie. Julia studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en The London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA).

Over Rudy Veraar

Rudy houdt zich al vele jaren bezig met het menselijk gedrag en de achtergrond hiervan. Hij is een gepassioneerd trainer op het vlak van communicatie en NLP. Hij krijgt hierdoor steeds meer inzicht in de menselijke beweegredenen die spreken in het openbaar beperken of ondersteunen. De creatie van een verhaal en het overbrengen van een boodschap leerde hij nog beter in de vingers te krijgen door zijn aansluiting bij een sprekersorganisatie (Toastmasters).

Daarnaast bestudeert hij al diverse jaren succesvolle mensen en bedrijven om zichzelf en anderen op een hoger niveau te krijgen. Vanuit zijn eigen bedrijf Ruvesteps.nl ondersteunt hij bedrijven en personen op het gebied van bedrijfsvoering en persoonlijk leiderschap.

Share This