ALMERE – Niemand minder dan DJ FemmeTastic verzorgt de muzikale omlijsting bij TEDxAlmere op donderdag 10 april in het Alnovum. “Echt tof dat ik deel mag uitmaken van dit inspiratie-event.” Iedere TEDxAlmere-spreker die opkomt, krijgt zijn/haar eigen persoonlijke introductie-tune. Wethouder René Peeters opent de tweede editie van TEDxAlmere in het Alnovum.

DJ FemmeTastic vindt het “echt tof” dat zij een bijdrage levert aan TEDxAlmere. “Samen met presentatrice Angela Esajas heb ik de sprekers gebeld en hun speech en favoriete muziekstijl doorgenomen. Ik heb voor alle sprekers een tune uitgekozen en mix die dan met zijn of haar wens. En ik geef er natuurlijk mijn eigen draai aan.” DJ FemmeTastic verzorgde bij een ander Almeers event, MeerBusiness Almere, ook de muzikale intermezzo’s. “Ook bij TEDxAlmere speel ik in op wat er gebeurt in de zaal. Ook let ik op de interactie met het publiek en zal subtiele grapjes via mijn muziek maken.”
Wethouder René Peeters opent deze tweede editie van TEDxAlmere in het Alnovum.
De sprekers zijn: Beate Bouwman van GrowingGreen Houses, ‘Brain expert’ Gerard Hellwig, ‘corporate antropoloog’ en tevens beste trainer van het jaar 2013/2014 Jitske Kramer én de pionier uit het Kromslootpark Barbara Meyer zu Altenschildesche. Naast deze sprekers en DJ FemmeTastic treedt voormalig stadsdichter Mario Withoud op.

Hoofdsponsor Unique erg enthousiast
Hoofdsponsor Unique kan zich helemaal vinden in het thema. Algemeen directeur Raymond Puts van uitzendorganisatie Unique is erg enthousiast: “Dit thema ‘herontdekken’ is Unique op het lijf geschreven; wij vinden innovatie heel belangrijk. Alleen daarom al draagt Unique TEDxAlmere een warm hart toe.” De uitzendorganisatie houdt zich zelf ook bezig met een herontdekkingstocht. Puts: “Leren en jezelf opnieuw ontdekken is precies wat Unique nu zelf doet.”

Alnovum biedt podium
Het Alnovum biedt de tweede TEDxAlmere een schitterend podium; deelnemers hebben hun bevestigingsmail uiterlijk dinsdag ontvangen en zijn van harte welkom aan de PJ Oudweg 1 in Almere Stad. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar; alle plaatsen in de zaal zijn gevuld. Persfotografen en journalisten kunnen hun belangstelling uiten via linda@tedxalmere.com of bellen met Linda Graanoogst op 06-12222133.

Over TED
TED.com is ontstaan in Amerika met als missie: ‘ideeën die het waard zijn om te delen’. Tijdens dit evenement houden interessante sprekers korte, inspirerende presentaties. Almeerse inwoners kunnen op donderdag 10 april opnieuw genieten van diverse TEDtalks.

DJ FemmeTastic: “Echt tof dat ik deel mag uitmaken van TEDxAlmere, zo’n inspirerend event op 10 april in het Alnovum.” (Foto: Sylvia Huisman)

Bekijk dit artikel op DichtBij.nl »

 

Share This