Door Petra Berger

Dit jaar heb ik de eer om te bloggen voor TEDxAlmere. Erg leuk om te doen en zeker ook leuk om zo een kijkje in de keuken te krijgen. Want het is een gezellige drukte in die keuken. Een team enthousiastelingen is al maanden bezig met de voorbereidingen.
Met zijn allen streven we er naar om er op 4 november een hele inspirerende middag van te maken. Als je nieuwsgierig bent wie de teamleden zijn kun je ze vinden op de site. Het team stelt zich voor en vertelt ook meteen waarom je op 4 november naar de Voetnoot “moet “ komen.

Bijzondere Almeerders

Als je na het lezen van de verhalen van het team al enthousiast bent geworden dan raad ik je aan om ook onze facebook site eens te bekijken. Daar staan filmpjes van hele bijzondere Almeerders. Deze mensen zijn zo dapper om op de rondreizende rode stip te gaan staan en daar hun verhaal te vertellen. Deze inspirerende verhalen gaan allemaal over het thema van dit jaar; Tiny BIG change.

Free Fighter

Naast de filmpjes met verhalen zie je onze eigen Free Hugger. Het is een soort Free Fighter maar dan héél anders. Mo Hersi reist met de rode stip door Almere en deelt aan iedereen die het maar wil een free hug uit. Het effect daarvan is heel mooi om te zien. Op 4 november is Mo ook van de partij. Deze keer niet om free hugs uit delen, maar om zijn bijzondere verhaal te vertellen.

Opwarming van Almere

Al deze verhalen en filmpjes zijn slechts een opwarming van Almere. Want op 4 november zijn er naast Mo Hersi nog vier sprekers die jou uitnodigen om anders te denken, anders te kijken, anders te ervaren. Dat belooft wat!

Bestel Tickets

 

Share This